Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ¨ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ¨ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΜΕΡΟΣ 4ο)- ΠΩΣ Η ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΕΓΙΝΕ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

 

Η Βαρντάσκα, η οποία θέλει να λέγεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το κατόρθωσε με τη βοήθεια των Δυτικών «συμμάχων» και την συναυτουργία των κυβερνήσεων της Ελλάδας . Έκλεψαν και πλαστογράφησαν την Ιστορία μας, για να εγερθούν δικαιώματα στο σύνολο της γεωγραφικής Μακεδονίας από την πλευρά του νέου κράτους.

https://www.youtube.com/watch?v=com7osBLSDQ

 Το θέμα των Σκοπίων που ήδη ξεκάνει από τη δεκαετία του 40 παίρνει σάρκα και οστά τον Ιανουάριο του 1991, όταν με τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και μετά από δημοψήφισμα ο τότε πρόεδρος της ως τότε «Ομόσπονδης Δημοκρατίας» Κόρο Γκλιγκόροφ, κήρυξε την πλήρη ανεξαρτησία της χώρας με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

  Φτάνοντας στον Σεπτέμβριο του 1995 με την Ενδιάμεση Συμφωνία και υπουργό Εξωτερικών τον Κάρολο Καπούλια έρχεται η πΓΔΜ και πάνω από εκατό χώρες, μεταξύ των οποίων η Ρωσία και οι ΗΠΑ, την αναγνωρίζουν διμερώς.

 ΤΟ 2018 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»- ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ. Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΥΤΗ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ», ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 Ο κύριος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Ηρακλείου με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, αποκαλύπτει το χρονικό της προδοσίας της Μακεδονίας στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ. 

 ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126

 

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΒΝΟΡΩΝΑΤΩΝ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ
Σβορωνάτα Κεφαλληνίας ΤΚ:28100
ΑΦΜ:996937069 Δ.Ο.Υ ΑργοστολίουΤηλ:+30 26710-42391
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια